Te-ai intrebat? Cum o poti atinge? Multi au incercat sa-i descopere sensul. Altii o traiesc.

Fericirea e o stare de bine, o emotie daca e de scurta durata sau o multumire sufleteasca, satisfactie, pe o perioada mai lunga de timp. Fericirea e bucurie cand o traim in prezent si satisfactie cand privim in trecut asupra amintirilor noastre.

Totodata, fericirea e considerata emotie cand ea e un raspuns automat al corpului la un stimul emotional. Ca sentiment, fericirea apare cand resimtim reactiile corpului, iar creierul nostru primeste semnale de la propriul corp si le constientizeaza.

Dar gata cu prelegerea stiintifica! Sa iti spun cum vad eu fericirea. Cum o simt! Fericirea e mereu langa tine si e o optiune constanta. Alegi sa fii fericit sau nu. E simplu! Nu te crampona de lucrurile inutile pentru a-ti pune piedici sa fii fericit.

Fericirea se masoara in momentele unice cu ai tai, in imbratisarile tandre ale copilului tau, in diminetile cu aroma de cafea, in picaturile de ploaie ce-ti soptesc, suav, povesti. Fericita e clipa in care existi.

Opreste-te in loc, inchide ochii putin, doar putin, domoleste-ti suflul si vei simti cum te invelesti in fericire cat pentru o lume intreaga. Da-ti voie sa-ti atingi sufletul incarcat de vremuri, asculta-i cugetarile, elibereaza-i energia pozitiva si simte fericirea.

Sharing is caring!