1. Imi place sa creez si sa pictez

De cand ma stiu am fost atrasa, ca un magnet, de arta, desen si pictura. Tin minte ca nicio foaie nu scapa fara a fi desenata cand eram copil. Tin minte ca nicio foaie nu „scapa” fara a fi desenata. Croiam hainute papusilor, fel de fel. Pentru mine a creea insemna libertate, exprimare, depasirea propriilor limite si provocari diverse. Cand sunt la masa mea de lucru se asterne linistea, se aud doar gandurile mele si atingerea pensoanelor pe panza. Grijile se opresc din zarva lor, ritmul inimii se reseteaza, iar vocea sufletului se face auzita. Totul devine mai usor. Am imaginea in minte. Creatia isi atinge apogeul.

2. Te ajut cu personalizarea cadoului tau

Imi plac provocarile si le accept cu drag. Ideile tale sunt temelie pentru creatiile mele. Impreuna facem cea mai minunata echipa. Suntem complici ai unei surprize unice persoanei dragi. Daca iti doresti ceva personalizat, de suflet, atunci esti in locul potrivit. Asteptarile tale rezoneaza cu lucrarile mele. Dau viata gandului tau. Totul se realizeaza cu maiestrie si atentie la detaliu.

3. Handamde inseamna facut cu sufletul

Lumea handmade este diversa si vasta, dar intotdeauna bazata de faurirea lucrarilor cu sufletul. Handmade inseamna ore de munca, incercari, esecuri, bucati de suflet asezate pe fiecare creatie. Produsele handmade exprima ceva si sunt cu adevarat speciale. Se incepe cu o idee, cu o inspiratie, un sentiment, o combinatie de culori, un mesaj pe care vrea sa-l transmita. Avantajul produselor realizate manual este acela ca fiecare obiect in sine este unic. Chiar daca de multe ori produsele sunt realizate in serii mici, fiecare dintre ele pot fi diferite unul fata de altul.

4. Ador textura si culorile lichenilor

Descoperind frumusetea lichenilor stabilizati mi-am dat seama ca ii pot imbina armonios in tablourile mele pictate si nu numai. Pe langa multe alte calitati, aceste plante dau o nota eleganta lucrarilor. Lichenii stabilizati dispun de o serie de culori care pot fi combinate in realizarea lucrarilor dorite. Textura lor pufoasa dau viata si energie incaperii in care sunt asezati, nefiind necesara o intretinere permanenta.

5. Clientii mei, partenerii mei

Lumea handmade are oportunitatile ei. Una dintre acestea fiind si bucuria lucrurului bine facut. Acest fapt atrage cu sine multumirea acelor dintre voi care apelati la serviciilae mele, recunostinta pentru un produs unic si calitativ. Deveniti parteneri in realizarea unui vis, iar bucuria pe care mi-o transmiteti este nemarginita si motivanta. Asa cum spus de nenumarate ori, facem cea mai placuta echipa. Fara sprijinul vostru nimic nu s-ar infaptui. Un mare si isncer multumesc!

Ar fi mai multe de cinci motive pentru care am inceput sa fac handmade. Lista e lunga. In sens restrans, ador sa creez si sa-i fac si pe ceilalti fericiti prin lucrarile mele. Fiecare pas facut ma aduce mai aproape de implinirea sufleteasca.

Pe tine ce te motiveaza sa lucrezi in continuare la visurile tale? Scrie-mi parerea ta.

Pe curand!

Sharing is caring!