Despre mine

carmen dragut

Salutare,

Numele meu este Carmen si sunt fondatorul acestui proiect.

„Daca exista un vis, exista si o cale!”…un motto de suflet care imi ghideaza actiunile spre materializarea dorintelor si gandurilor.

Dintotdeauna am fost atrasa de arta, desen, pictura, de creatie in general. Fiind copil, desenam si pictam mereu, croiam piese vestimentare pentru papusile mele.?
Timpul a trecut, am crescut si m-am indepartat putin de la visul meu de a creea. Asa e viata, iti ofera si lamai!

Daca ceva ti-e scris in stele sa traiesti, la un moment dat se va intampla. Asadar, dupa nasterea fiului meu, am prins curaj si parca mi s-au dezmortit toate dorintele si aspiratiile.

 

Daca exista un vis, exista si o cale!

Cu multa energie si entuziasm, am gandit si conceput proiectul Gasca lui Mickey handmade. Aici e locul meu, tihnit, unde pictez/desenz, creez tablouri, aranjamente si alte obiecte de decor cu licheni naturali stabilizati. Atuul acestui proiect este ca-mi stimuleaza, constant, creativitatea, perseverenta si rabdarea, imi ordoneaza ideile si imi dezvolta latura cognitiva si relationala. Zi de zi fac cunostinta cu o alta versiune a mea, mai puternica, mai increzetoare si mai altruista.

Prin urmare, om drag, daca achizitionezi un produs de aici, primesti o particica din sufletul si gandul meu bun.

Tu faci parte din visul meu!❤

Ce spun clientii

Un tablou care a ajuns fix la inimile noastre! Felicitări, sunteți minunata!!! Recomand cu drag!

Din suflet va recomand tuturor cu așa calitate,seriozitate și promptitudine!
Doamnele au fost cu adevărat încântate de tablourile voastre și bucuroase ca vor rămâne cu aceasta amintire de la picii lor! 

Recomand cu încredere! Tablourile cu licheni sunt minunate! Comanda a fost gata într un timp foarte scurt. Ma bucur ca am ales sa comand de la aceasta mămică minunată!

Tablourile si aranjamentele noastre sunt personalizate cu licheni stabilizati decorativi.

Datorita elementelor naturale folosite, fiecare tablou cu licheni stabilizati este unic.